Mannenuitje in s-Heerenberg - Bierproeverij, Schermen en de lekkerste Spare-Ribs

Bij dit mannenuitje in s-Heerenberg is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie en iets lekkers
  • Workshop schermen (1.5 uur)
  • Genieten van lekkere spareribs
  • Bier proeverij 
   Selectie van 3 geselecteerde bieren en hapjes, waarbij u kunt denken aan oude kaas en bitterballen.

Prijs: vanaf € 67,25 p.p bij een minimale deelname van 12 personen. Indien u met minder dan 12 personen bent, dient u dit te overleggen.

De prijs van dit mannenuitje in s-Heerenberg is geldig tot en met 31 december 2022.

Mannenuitje in de Kasteelstad

Op zoek naar een leuke dag uit voor jou en je vrienden? Kom naar kasteelstad 's Heerenberg en ga de strijd aan tijdens een workshop schermen. Na de actieve workshop is het tijd om bij te komen met de beste spare-ribs uit de regio en een proeverij van speciaal bieren. Uw biertjes worden getapt door de Nederlands kampioen biertappen!

Programmavoorbeeld

14:00 uur Ontvangst met koffie en wat lekker in ons restaurant midden in het centrum van s-Heerenberg
14:30 uur Start scherm workshop onder proffesionele begeleiding
16:30 uur Opfrissen en borrel (excl.)
17:30 uur Spare-Ribs eten (de beste uit de regio)19:30 uur Start bierproeverij onder begeleiding van Nederlands kampioen biertappen 
Het is ook mogelijk om de bierproeverij om te zetten naar een whisky proeverij

Workshop schermen

  Tijdens de les leert u onder professionele begeleiding de schermsport te ervaren. U krijgt voor het schermen beschermende kleding, schermmasker en wedstrijdbal. De aanvals-en verdedigingstechnieken die het meest worden gebruikt gaan jullie leren. De uitleg zal worden afgewisseld met oefeningen, zodat u het schermen onder de knie krijgt. Na het sparren kunt u laten zien dat u de beste bent. De locatie beschikt zelf over een zaal waar de schermworkshop kan plaatsvinden. 

Eetcafe in het centrum van s-Heerenberg

Het sfeervolle eetcafé bevindt zicht in het sfeervolle historische gedeelte van Kasteelstad ‘s-Heerenberg.

Op het terras is het in de zomerdag heerlijk toeven, in het voorjaar lekker in het zonnetje en als het warm is zorgen de bomen en grote parasol voor de benodigde schaduw. Geniet van een kop Italiaanse Manetti koffie met gebak van de befaamde Dudok, een heerlijke lunch of een lekker hapje bij uw biertje of wijntje. 

Mocht u een avondje willen stappen dan bent u bij ons op het juiste adres, regelmatig organiseren wij een avond met DJ, band of een thema avond.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi

Onze partner

Geniet van de historische stad s-Heerenberg

Dit cafe, restaurant en zalencentrumis gelegen in het historische centrum van s-Heerenberg. s-Heerenberg wordt ook wel de Kasteelstad genoemd. Geniet op de warme dagen op het terras van de zon en iets lekkers en bewonder de historische stad. In het café zalencentrum ligt het Stadsmuseum. Het museum verzorgt het hele jaar door diverse rondleidingen en lezingen. Binnen enkele minuten bent u na het oversteken van het Museumplein bij Kasteel Huis Bergh, de Munt en de naastgelegenheden kerken. Kasteel Huis Bergh, de Munt en de kerken zijn zeker een bezoek waard!

Trouwen of iets te vieren?

Dezel locatie heeft een zalencentrum waar u een feest kunt geven. De grote zaal heeft plaats voor maximaal 300/500 personen. DJ's en bands kunnen op het podium hun hart ophalen en er een onvergetelijke avond van maken. In de kleinere zalen kunnen feesten/partijen worden gegeven voor 20 personen, maar ook voor 120 personen. In het grotje kunt u samen met een gezelschap van 20 personen tot maximaal 100 personen het dak er laten afgaan. Het grotje heefteen dansvloer waarop u heerlijk kunt dansen en is voorzien van sfeerverlichting. Feesten/partijen kunnen voorzien van een heerlijk buffet. Gaat u binnenkort trouwen? Uw mooiste dag kan compleet worden ingevuld, van de trouwceremonie, een uitgebreid dinner of buffet tot een spetterend feest.

Catering

Bij het organiseren van een feest komt veel kijken, denk maar aan het regelen van een locatie tot aan de catering. Wij nemen dit graag uit handen en zij verzorgen de catering op locatie. Bij de catering heeft u de keuze uit een buffet, barbecue, koude of warme hapjes, drankjes en zelfs meubilair en glaswerk kan worden verzorgd. Tevens levert de Gracht maatwerk waarbij uw wensen in acht worden genomen. Heeft u geen zin om tijdens de feestdagen te koken? Wij bieden rundvleessalades en puddingen aan om uw feestdagen compleet te maken! Wij leverenaan huis het door u uitgekozen buffet. De buffetten lopen uiteen van een buffet met koude en warme gerechten, hapjesbuffet tot aan een winterkostbuffet.

Ligging

Steek het museumplein over en u bent binnen enkele minuten bij Kasteel Huis Bergh, de Munt en de kerken. Kasteel Huis Bergh is adembenemend kasteel dat wordt omgeven door een gracht en half omsloten door een oude vestigingswal. Luister naar de verhalen over de rijke historie en bewonder de kunstverzameling. Bij Kasteel Huis Bergh ligt de Munt, ook wel het muntgebouw genoemd en is het enige muntgebouw dat nog bestaat. In het muntgebouw kunt u onder leiding van een muntmeester zelf een munt slaan. 's-Heerenberg heeft twee kerken, namelijk de Pancratiuskerk en de Protestantse kerk. De Pancratiuskerk is te herkennen aan zijn neogotiek en de vele glas in lood ramen. De Protestantse kerk wordt omgeven door de slotgracht aan de ene zijde en aan de andere zijde ligt het kerkhof. In de kerk hangen drie klokken die gemaakt zijn door Meester Geert van Wou.