Kanovaren over de IJssel in Doetinchem - Genieten op het water in de Achterhoek

Bij het Kanovaren in Doetinchem is inbegrepen:

Kanotocht

  • Doetinchem - Laag Keppel € 10.00 p.p.
  • Doetinchem - Gaanderen € 10.00p.p.
  • Doetinchem - Ter Borg € 14.00 p.p.
  • Laag Keppel - Doesburg € 14.00

Steptocht

  • Doetinchem - Laag Keppel € 10.00 p.p.
  • Doetinchem - Gaanderen € 10.00 p.p.
  • Doetinchem - Ter Borg € 14.00 p.p.
  • Laag Keppe - Doesburg € 14.00

Kano en Step combinatie

  • Doetinchem - Laag Keppel € 19,50 p.p.
  • Doetinchem - Gaanderen € 19,50 p.p.

  De Kano en steptochten zijn dagelijks om 11:00 of 13:30 uur
  Dit arrangement is mogelijk voor een minimum aantal van 12 personen.

  De prijs voor het Kanovaren in Doetinchem is geldig tot 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Kanovaren vanaf Doetinchem

Wilt u de omgeving van Doetinchem ontdekken vanaf het water, huur dan eens een kano. U start op de Bleek in Doetinchem, waar u een gedegen uitleg krijgt. Vervolgens stapt u in de kano en geniet u van de rust van het water.
Vanuit Doetinchem kanoot u richting Laag-Keppel, Gaanderen, Terborg of Doesburg. Bij deze tochten vaart u dus één kant op en keert u niet terug naar de Bleek. Het is ook mogelijk om juist te starten in Laag-Keppel of Gaanderen en in Doetinchem te eindigen. Voor de terugreis dient u dan eigen vervoer te regelen of u kunt kiezen voor de combinatie van een kano en step tocht. U kantoot dan richting één van de genoemde plaatsen. Eenmaal daar aangekomen kunt u met de step weer terug richting Doetinchem. 

Liever met de voetjes droog?

Wij beschikken over speciale steps voor volwassenen, Kick Bikes. Steppen is een leuke en gezonde sport en doordat u met ongeveer 15 kilometer per uur over fiets- en wandelpaden stept, kunt u volop van de omgeving genieten. Wij bieden verschillende steproutes aan waarbij u zelf kunt kiezen welke route u wilt doen. Denk hierbij aan de prachtige bosroute, de route langs de Oude IJssel of een stadse tocht door Doetinchem.

Land en Water combinatie

De Achterhoek ontdekken vanaf het water en op het land, dit is uiteraard ook mogelijk. Wij bieden actieve kano en steptochten aan voor een complete actieve dag met zn allen. U gaat per kano naar Laag-Keppel of Gaanderen en keert terug per step via een mooie route door het bos. Zwemvesten en waterdichte tonnen zijn gratis beschikbaar. Kies uit één van onze kano en steptochten en sluit de dag af met een drankje of een heerlijk diner.

10.0 | 1 review

Reviews van gasten

Anoniem

10

Aardige mensen goeie uitleg

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • restaurant

Onze partner

Een uniek evenement is gegarandeerd

In de Achterhoek bent u hier aan het juiste adres voor de leukste activiteiten, workshops, evenementen en uitjes. Er worden onder meer voor bedrijven, families en andere gezelschappen feesten georganiseerd op één van de eigen locaties of bij uw thuis, vergaderingen, teambuildingsactiviteiten en talloze activiteiten. Het vindt allemaal plaats in Doetinchem en de Achterhoek. 


Een evenementen-en activiteitenbedrijf dat garant staat voor een uniek evenement en een uitgebreid aanbod presenteert.

Activiteiten voor ieder gezelschap

Voor groepen zijn er speciaal actieve en/of creatieve teambuildingsactiviteiten samengesteld. Ga samen met uw collega's, vrienden of familie op pad voor het uitvoeren van uitdagende opdrachten of spannende activiteiten. Durf uw lef te tonen tijdens de verrassende groepsuitjes. De activiteiten kunnen gecombineerd worden met een diner, borrel, lunch of kop koffie op één van de startlocaties. Maak er samen een geslaagd uitje van!

Zenuwlopende activiteiten

Ik hou van Holland: het spel is gebaseerd op het bekende televisieprogramma. Test uw kennis tijdens de verschillende rondes met spelcategorieën. In teams wordt er tegen elkander gestreden. 


Moordspel: weet u aan de hand van detectivespellen de moord op Chantal Janzen op te lossen. Om de moord op te lossen dient u zoveel mogelijk punten te behalen om aanwijzingen te verdienen. 


GPS Moordspel: met een GPS op zak gaat u op zoek naar de hoogtepunten van Doetinchem. U dient tijdens het spel verschillende vragen te beantwoorden en opdrachten uit de voeren om antwoord te krijgen op de belangrijkste vraag van de dag. 


Cityrisk: het spel is gebaseerd op het bekende spel Risk. Probeer samen met uw team gebieden in het centrum van Doetinchem te veroveren. 

Compleet verzorgd uitje organiseren

Geef een bedrijfsfeest, evenement, familiedag of bruiloft uit handen aan de ervaren specialisten. Zij zorgen dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. Voor bedrijven, families en andere gezelschappen is het ruime aanbod aan uitjes rondom Doetinchem geschikt. Er vinden ook bruiloften plaats, maar ze kunnen ook de catering verzorgen. Breng een bezoek aan ons en proef de sfeer of neem deel aan één van de evenementen.