2-daags Vriendinnenweekend in de kasteelstad met Scooteren

Bij dit 2-daags Vriendinnenweekend is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie/thee en gebak
  • 4 uur scooteren
  • 1x 3-gangendiner
  • 1x Overnachting met ontbijt in een historisch pand

Prijs: vanaf € 175,75 p.p op basis van 2 personen in het de Historische Torensuites

Vanaf € 109,50 p.p. op basis van 2 personen in het nabijgelegen hotel in Zeddam

Extra's en toeslagen

Huur scooter hele dag (4-8 uur): € 40,00
Helm (niet nodig) mag wel voor: € 5,00
Scootermand: € 5,00

De prijs is exclusief brandstof. Iedere deelnemer krijgt een Scooter met een volle tank mee en mogen deze bij terugkomst weer bij Tatelaar aftanken met V-Power Benzine. Het standaard eigen risico bij schades is € 500,00 per scooter. Deelnemers kunnen dit verlagen naar € 200,00 per scooter voor € 5,00 per scooter.

Start en finish is altijd bij Tatelaar in Didam. Scooters kunnen op locatie worden geleverd, vraag naar de mogelijkheden.

De prijs van dit vriendinnenweekend is geldig tot en met 31 december 2022 met uitzondering van de feestdagen. 

 

De schitterende omgeving verkennen op de scooter en genieten van een heerlijke l

  Na hartelijk te zijn ontvangen met koffie/thee en gebak kunt u een scootertocht maken in de schitterende natuur van Montferland. Tijdens het maken van de scootertocht kunt u een bezoek brengen aan het Kasteel Huis Bergh of in Stokkum vanuit uitkijktoren de Hulzenberg uitkijken op het natuurschoon. Onderweg kunt u gezellig met uw vriendinnen bijpraten.  

Overnachten in een historisch pand

Op nog geen minuut wandelen bent u bij het hotel. Het hotel is gevestigd in een monumentaal pand. U kunt de auto gratis parkeren aan de achterzijde van het pand. 

U overnacht in ruime hotelkamer met twee boxspringbedden. De hotelkamers zijn voorzien van televisie, föhn, kluisje en sanitair. In het hotel kunt u gebruik maken van de gratis wifi. 

Ontdek de historische kasteelstad

's-Heerenberg ook wel de kasteelstad genoemd is een prachtige omgeving om te voet te ontdekken. Vanuit het café en hotel bent u binnen enkele minuten bij Huis Bergh en 't Raethuys. Zowel Huis Bergh als 't Raethuys zijn een bezoek waard. In beide gebouwen kunt de rijke historie van 's-Heerenberg ontdekken. In het Bergherbos kunt u een heerlijke boswandeling maken waarbij u uitzicht heeft over Elten. 

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi

Onze partner

Geniet van de historische stad s-Heerenberg

Dit cafe, restaurant en zalencentrumis gelegen in het historische centrum van s-Heerenberg. s-Heerenberg wordt ook wel de Kasteelstad genoemd. Geniet op de warme dagen op het terras van de zon en iets lekkers en bewonder de historische stad. In het café zalencentrum ligt het Stadsmuseum. Het museum verzorgt het hele jaar door diverse rondleidingen en lezingen. Binnen enkele minuten bent u na het oversteken van het Museumplein bij Kasteel Huis Bergh, de Munt en de naastgelegenheden kerken. Kasteel Huis Bergh, de Munt en de kerken zijn zeker een bezoek waard!

Trouwen of iets te vieren?

Dezel locatie heeft een zalencentrum waar u een feest kunt geven. De grote zaal heeft plaats voor maximaal 300/500 personen. DJ's en bands kunnen op het podium hun hart ophalen en er een onvergetelijke avond van maken. In de kleinere zalen kunnen feesten/partijen worden gegeven voor 20 personen, maar ook voor 120 personen. In het grotje kunt u samen met een gezelschap van 20 personen tot maximaal 100 personen het dak er laten afgaan. Het grotje heefteen dansvloer waarop u heerlijk kunt dansen en is voorzien van sfeerverlichting. Feesten/partijen kunnen voorzien van een heerlijk buffet. Gaat u binnenkort trouwen? Uw mooiste dag kan compleet worden ingevuld, van de trouwceremonie, een uitgebreid dinner of buffet tot een spetterend feest.

Catering

Bij het organiseren van een feest komt veel kijken, denk maar aan het regelen van een locatie tot aan de catering. Wij nemen dit graag uit handen en zij verzorgen de catering op locatie. Bij de catering heeft u de keuze uit een buffet, barbecue, koude of warme hapjes, drankjes en zelfs meubilair en glaswerk kan worden verzorgd. Tevens levert de Gracht maatwerk waarbij uw wensen in acht worden genomen. Heeft u geen zin om tijdens de feestdagen te koken? Wij bieden rundvleessalades en puddingen aan om uw feestdagen compleet te maken! Wij leverenaan huis het door u uitgekozen buffet. De buffetten lopen uiteen van een buffet met koude en warme gerechten, hapjesbuffet tot aan een winterkostbuffet.

Ligging

Steek het museumplein over en u bent binnen enkele minuten bij Kasteel Huis Bergh, de Munt en de kerken. Kasteel Huis Bergh is adembenemend kasteel dat wordt omgeven door een gracht en half omsloten door een oude vestigingswal. Luister naar de verhalen over de rijke historie en bewonder de kunstverzameling. Bij Kasteel Huis Bergh ligt de Munt, ook wel het muntgebouw genoemd en is het enige muntgebouw dat nog bestaat. In het muntgebouw kunt u onder leiding van een muntmeester zelf een munt slaan. 's-Heerenberg heeft twee kerken, namelijk de Pancratiuskerk en de Protestantse kerk. De Pancratiuskerk is te herkennen aan zijn neogotiek en de vele glas in lood ramen. De Protestantse kerk wordt omgeven door de slotgracht aan de ene zijde en aan de andere zijde ligt het kerkhof. In de kerk hangen drie klokken die gemaakt zijn door Meester Geert van Wou.